Çorum Belediyespor transferdeki sessizliğini Barış Çiçek’le bozdu. Kırmızı-Siyahlı yönetim, geçtiğimiz sezonu Başkent ekibi Yeni Altındağ Belediye’de tamamlayan 26 yaşındaki forvet arkası oyuncusu Barış Çiçek’i renklerine bağladı.

Barış Çiçek’le yapılan ön görüşmenin olumlu geçmesi üzerine dün Çorum’a davet edildi. Öğleden sonra yapılan görüşmede kesin anlaşma sağlanması üzerine imza töreni düzenlendi. Çiçek, kendisini 2 yıllığına Çorum Belediyesporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

BARIŞ ÇİÇEK KİMDİR?

1991 Erzincan/Tercan doğumlu olan Barış Çiçek futbola 2004 yılında Osmanlıspor’un altyapısında başlarken, 2007’de amatör olarak transfer olduğu Keçiörengücü’nde 2009’da profesyonelliğe adım attı. 26 yaşındaki Barış Çiçek, profesyonel futbolculuk kariyerinde sırasıyla Keçiörengücü, Osmanlıspor, Orhangazi Belediye, Tokatspor, Bugsaşspor, Kahramanmaraşspor ve Yeni Altındağ Belediyespor’un formalarını giydi.

Geçtiğimiz sezona Kahramanmaraşspor’da başlayan ve 12 maça çıkan Barış Çiçek devre arasında Başkent ekibi Yeni Altındağ Belediye’ye transfer oldu. Deneyimli futbolcu burada da 15 maça çıkarken 5 de gol attı.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim