Çorum Belediyespor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, orta saha oyuncusu Hüseyin Bak ile prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi.

Dış transferde bugüne kadar Ankara Demirspor’dan forvet oyuncusu Muhammed Enes Yılmaz ve Anagold 24 Erzincanspor’dan hücum oyuncusu Yasin Dülger’i renklerine bağlayan Çorum Belediyespor, ön libero mevkii için Hüseyin Bak ile anlaşmaya vardı. Geçen sezonun ilk yarısında Kastamonuspor, ikinci yarısında ise Diyarbekirspor’da oynayan 33 yaşındaki Hüseyin Bak ile yapılan görüşmede büyük oranda anlaşma sağlandığı ve deneyimli futbolcunun birkaç gün içerisinde Çorum’a geleceği öğrenildi.

Geçen sezon da Çorum Belediyespor’un gündemine gelen Hüseyin Bak, biten sezonun ilk yarısında Kastamonuspor’da 11, Diyarbekirspor’da 25 olmak üzere toplamda 36 maçta forma giydi. Bu maçlarda 3 gol atan deneyimli futbolcu, 8 sarı kart gördü.

ABUZER VE ANIL DA LİSTEDE

Öte yandan, Yakup Alkan’ın Ordu FK ile anlaşması üzerine golcü arayışlarını sürdüren Çorum Belediyespor’un gündemine Kastamonuspor’dan Yaşar Çetin’in yanı sıra Sancaktepe Belediyespor’dan Anıl Gir ve Darıca Gençlerbirliği’nden Abuzer Gaffar Toplu’yu da aldığı bilgisine ulaşıldı.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim