HİTOK’un yeni başkanı Ali Kanarlı yaptığı basın açıklamasında, yeni yönetimin kendi arasında görev paylaşımı yaptığını belirtirken, Serkan Balak’ın başkan yardımcısı, Mustafa Değirmenderesi’nin sekreter, Onur Hasdemir’in sayman, Burak Aralık ile Adem Akta’nın ise üye olarak yönetimde yer aldıklarını kaydetti.

Yeni dönemde öncelikle Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun da(TOSFED) desteğiyle Çorum’da slalom ve drag yarışları düzenleyeceklerini belirten Başkan Ali Kanarlı, bu iki organizasyonla Çorumlulara heyecanlı günler yaşatacaklarını söyledi. Çorum’da ulusal bazda organizasyonların gerçekleştirilmesinin sağlanmasının yanı sıra diğer illerde düzenlenen organizasyonlarda da Çorum’u temsil edeceklerini ifade eden Kanarlı, “Henüz yeni oluşturduğumuz yönetim kurulumuzla birlikte bu yıl ilimizde 4 yarış organizasyonu gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Etkinlik takviminin kısa süre içerisinde tamamlanmasının ardından kamuoyu ile paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

Kanarlı, bir yandan organizasyonlar düzenlerken, diğer yandan da kentteki motor sporları altyapısını oluşturmak için çalışmalara başladıklarını sözlerine ekledi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim