20 Aralık'tan bu yana Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Siyahlılarda tecrübeli teknik adam Bahri Kaya, kampın şuana kadar verimli geçtiğini söyledi. Kamp yapılan otelin içinde ve dışında sahaların olduğunun altını çizen Kaya, "Bu sahalarda 13 takım idmanı, 4 bireysel antrenman yaptık. Kampın son gününe kadar da 2 hazırlık maçı planlıyoruz. 23 oyuncu ile kamptayız, 3'ü kaleci yirmi oyuncu içinde sakat olan Kerem Pala'da bizimle. Bu çocuklarımızın 7 tanesi de alt yapıdan gelen isimler. Yaş ortalaması oldukça fazla düştü. Buna rağmen herkesin oldukça hırslı ve iddialı bir çalışma dönemi geçiriyoruz.

Giden oyuncularla ilgili gerekli açıklamayı başkanımız yaptı. Bizim plan programızda bütün benliği ile her şeyi ile hareket tarzı ve düşüncesi ile yaşamının büyük bölümünü Çorum FK'ya ayıracak isimlerle devam etme tercihimiz oldu. 9 oyuncu ile yollarımızı ayırdık.

"GİDEN OYUNCULAR BİZE GÜÇ KAYBETTİRMEDİ"

Sayısal olarak azaldık genç takımdan takviye yaptık mutlaka bir iki tanede kalitemizi artıracak oyuncu arayışımız sürüyor. Giden arkadaşlar performansları ile bize büyük katkı sağladılar. Ancak şunu kimse unutmasın giden hiç bir oyuncu ile ilgili güç kaybetmeyiz. Hiç oyuncu alamasak dahi elimizdeki oyuncular giden oyuncuları aratmayacak kalite ve yeterliliktedir. Sezon başına gidersek herkesin olumsuz düşündüğü bir ortamda kafalarda soru işaretleri oluşturmuştu.

"TAKIMIMIZA GÜVENELİM"

Bu takım bizi gerçekten terketmeyen ve bize katkı sağmayan geçen seneden kalan isimler ile alt yapıdan kamp kadrosuna bile giremez dediği oyuncularla ilk yarıda beklediğimize yakın bir performans gösterdik. Daha fazlada olabilirdi. Sezon başı bu kadar olumsuz tabloyu bu kadro olumluya çevirdiyse yeni gelen alt yapıdan oyuncularında katkısı ile kadromuza güvenelim ve gidenlerin kayıp olduğunu dedirtecek ortam oluşmayacaktır. Tabiki sayısal olarak eksildik iki veya üç isimle bu eksikliğimizi gidereceğiz.

Yeni bir heyecanla yeni ligde ilk yarıya iyi başladık. Yeni bir isimle iyi başlamak çok önemli ikinci yarıyada iyi başlamak istiyoruz. Deplasmanda başlayacağız rakibimiz Konya. İlk yarıdaki olumlu görüntüyü biraz daha ileriye götürerek üstüne biraz daha katarak sezon sonunda hepimizin arzuladığı yerde ligi bitirmek istiyoruz. Camiaımıza şunu söylüyorum herkes rahat olsun bizim cephede her şey yolunda olumsuz denecek bir sıkıntı yok. Bize inananlarla ve bize uyacak şartlara katkı sağlayacak 1-2 oyuncu ile yolumuza devam edeceğiz' dedi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim