Fahrettin Sayhan’ı iyi bir insan ve iyi bir çalıştırıcı olduğunu kaydeden Başkan Gül, “Gitti diye kötü diyecek değilim. Benim sevdiğim ve beğendiğim biriydi. Sevgi ve saygısını hiç eksik etmedi. Gitmemesi için çabaladım. 10-15 gün önce ayrılmak istedi, engelledim.
Burada talimatları ben veriyorum. Son sözü ben söylerim. Her talebi kabul etmek zorunda değilim. Ama o benim dediğimi yapmak zorunda. Oynayacak durumda olan 22 futbolcumuz varsa hepsini hazır hale getirmek teknik heyetin işi.
Gidiş şeklini falan tekrar tekrar konuşmaya gerek yok. Gittikten sonra söylediklerine inanmak istemiyorum. Ya da söylediklerinin yanlış anlaşıldığını düşünüyorum.
Kendimizi çok başarılı görmüyoruz. Bizden daha iyi bildiğini iddia eden varsa buyursun gelsin.

ÖRNEK GÖSTERİLİYORUZ
Fahrettin Hoca ile de başarılı olacağımızı düşündük. Yüzde 50 kapasiteyle 2.ligde bile yenemeyeceğimiz takım yok. En büyük meselemiz parasal konular. Yönetimdeki arkadaşlardan hepsi elinden geleni yapıyor. Verilmeyecek hiçbir hesabımız yok.
Çorum’a layık olmaya, en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. TFF yönetim kurulu üyesi Arif Koşar her ortamda Belediyespor’u örnek gösteriyor” şeklinde konuştu.

SERDAR HOCA DOĞRU TERCİH
Yeni teknik direktörleri Serdar Bozkurt’un genç ve idealist olduğunu da kaydeden Başkan Zeki Gül, “Serdar Hoca ile başarılı olacağımıza inanıyoruz. Kendisi genç ve idealist biri. Hem o, hem biz kazanmak istiyoruz” dedi.
Editör: TE Bilisim