Yarın sahasında ligin güçlü takımlarından Bergama Belediyespor’u konik edecek olan Çorum Belediyespor hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Futbolcuların son derece neşeli oldukları görüldü.
Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda saat 13.45’te başlayan antrenmana tüm futbolcular katılırken, tedavisi süren Buğra takımdan ayrı bir süre düz koşu yaptıktan sonra denge aletinde çalıştı.
Teknik Direktör Serdar Bozkurt nezaretinde ısınma ile başlayan antrenman moral artırmaya yönelik oyunla devam etti. Bu oyunda, futbolcular gruplara ayrılırken, her futbolcunun elinde farklı renkte yelek bulundu. Teknik Direktör Serdar Bozkurt düdük çalınca her futbolcu elindeki yeleğin renginde olan grupta toplandı. Grubunu bulamayarak ortada kalan futbolculara şınav cezası verildi. Futbolcular, keyifle oynadıkları oyunda oldukça neşeli göründüler.
Oyunun ardından 5’e 2 pas çalışmasıyla devam eden antrenmanın devamında futbolculardan kaleci Fatih, İmam, Kudret, Hakan ve Gökhan, moralleri tavana çıkartan bir çalışmaya imza attı. Bu futbolcular, ceza sahası çizgisine koydukları topun etrafında 10 tur döndükten sonra penaltı noktasındaki topu kaleye göndermeye çalıştılar. Bu çalışma sırasında ilginç görüntüler ortaya çıkarken, izleyen futbolcular kahkahalara boğuldular.
Yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenman, şut çalışmasıyla sona erdi. Şut çalışmasında, son haftaların formda oyuncusu Hakan Yağmurkaya da kaleye geçti. Başarılı kanat oyuncusu, zaman zaman yaptığı kurtarışlarla alkış aldı.
Çorum Belediyespor bugün yapacağı ter idmanıyla Bergama Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayacak ve karşılaşma saatini beklemeye başlayacaklar.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim