Çorum Belediyespor Deknik Direktörü Fahrettin Sayhan, ilk haftasında 23 Ağustos Pazar günü Tunceli temsilcisi Dersimspor’la karşılaşacakları yeni sezona hazır olduklarını söyledi.
Öncelikle, önceki gün Ankara’da 3.lig takımlarından Gölbaşıspor A.Ş. ile oynadıkları ve 2-1 yenildikleri hazırlık maçıyla ilgili konuşan Fahrettin Sayhan, “Bu maçla ilgili fazla bir şey söylemek istemiyoruz. Rezil bir maç oldu. Hakemin olmaması ve iki takım oyuncularının sahada sürekli birbirleriyle tartışmaları yüzünden maçtan bir şey anlamadık. Bu yüzden bu maçı kesinlikle ölçü olarak görmüyoruz.
Bu tür yenilgiler bir yerde iyi de oluyor aslında. Sezon öncesinde böyle bir maçta yenilmemiz silkinmemize ve kendimize gelmemizi sağladı” dedi.
Genel olarak lige hazır sayıldıklarını da belirten Fahrettin Sayhan, “Süper Lig de dahil olmak üzere şu anda lige tam olarak hazır olan takım yok. Bizim de ufak tefek eksiklerimiz var ama genel olarak lige hazır olduğumuzu söyleyebilirim.
Savunmadan hücuma geçişlerde ve hücumdan savunmaya dönüşlerde zaman zaman sorun yaşıyoruz. Bunu tam anlamıyla iyi yaptığımız söylenemez. Ama genel olarak lige hazırız diyebilirim” şeklinde konuştu.
Başlangıçların önemli olduğunu da kaydeden teknik patron Fahrettin Sayhan, kendi sahalarında ve seyircilerinin önünde oynayacakları Dersimspor maçını kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini, bunun için de futbolcularına güvendiğini söyledi.
(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim