TFF 3.Lig 3.Grup’ta Play-Off’tan 2.Lig’e yükselme mücadelesi veren Yeni Çorumspor, yarın Bursa deplasmanında Karacabey Belediye ile 33.hafta maçında karşılaşacak. Kırmızı-Siyahlılarda tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı.

Geçtiğimiz hafta Cizrespor’la olaylı bir maç oynayan ve 2-1 yenilmesine rağmen Play-Off için halen 4 puanlık bir avantaja sahip olan Yeni Çorumspor, Play-Off’u garantileyen Karacabey Belediye karşısında galibiyet arayacak. Karacabey’i yenerek matematiksel olarak Play-Off’u garantilemenin yanı sıra normal sezonu ilk 3’te bitirmenin hesaplarını yapan Yeni Çorumspor dün yaptığı antrenmanla Karacabey maçının hazırlıklarını tamamlarken, kafile Bursa’ya bugün gidiyor. Yeni Çorumspor’da sarı kart cezalısı Ertuğrul ve sakat olan Kıvanç takımdaki yerlerini alamayacaklar. Karacabey Belediyespor’da ise İlyas sarı kart cezalısı olduğu için takımdaki yerini alamayacak.

57 puanlı 2.sıradaki Karacabey Belediye ile 51 puanlı 4.sıradaki Yeni Çorumspor arasında yarın Karacabey Mustafa Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanacak maçı İstanbul bölgesi C klasman hakemlerinden Serhad Ürkmez yönetecek. Saat 15.30’da başlayacak maçta Serhad Ürkmez’in yardımcılıklarını ise aynı bölgeden Erol Ernek ve Göktuğ Hazar Erel yapacak. Yine İstanbul bölgesinden Hakan Tezcan da maçın dördüncü hakemi olacak.

ÜRKMEZ’LE 5 YIL SONRA YENİDEN

Yeni Çorumspor’un 2013-2014 sezonunun son haftasında deplasmanda Erzurum Büyükşehir Belediyespor’a 1-0 yenildiği maçta düdük çalan Serhad Ürkmez, 5 yıl aradan sonra Yeni Çorumspor’un yine bir deplasman maçını yönetecek.

Editör: TE Bilisim