1930 Bafraspor maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan Ulukavakspor Antrenörü Yusuf Aydemir, muhteşem bir geri dönüşe imza attıklarını ifade ederken, tüm sporcularını kutladığını söyledi. Bafraspor’un, sezon sonunda Samsun takımları arasında son sırada yer alacak olması nedeniyle düşmesinin neredeyse kesin olduğunu hatırlatan Yusuf Aydemir, “Gelecek sezonun planlamasını yapıyorlar. Bu yüzden, sahaya genç ve mücadeleci bir kadro ile çıktılar.
Maça istediğimiz gibi başlayamadık. Orta sahada çok hata yaptık. Savunmada yaptığımız bireysel hatalar sonucu kalemizde 2 gol gördük. İlk yarının sonlarına doğru takım içerisinde değişiklikler yaparak risk aldık. Bu da olumlu sonuç verdi.
İkinci yarıda kontrolü tamamen ele aldık. Şans faktörü de yanımızdaydı. Rakip takımın penaltı kaçırması maçın belki de kader anıydı. Penaltı gol olsa belki de skoru lehimize çeviremezdik.
Sonuçta, 3-2 kazanarak çok kritik bir galibiyet aldık. 6 puan değerindeki bir maçı kazandık. Bu galibiyet, kendimize olan güveni yeniden kazanmamızı sağladı. Tüm oyuncularımı kutluyorum” şeklinde konuştu.
Transfer çalışmalarına da değinen Yusuf Aydemir, Çorum takımlarından bir stoper aradıklarını, savunmanın solunda görev yapan bir futbolcuyu da Çorum’a davet ettiklerini söyledi.
Ulukavakspor bugün yapacağı tek antrenmanla Pazar günü Samsun deplasmanında oynayacağı Ladik Belediye maçının hazırlıklarına başlayacak.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim