Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, Ziraat Türkiye Kupası 2.Eleme Turu maçında Manisaspor’u deplasmanda 3-1 yendikleri maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, haklı bir galibiyet aldıklarını belirtirken, “Futbolcularımla gurur duyuyorum” dedi.
Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda önceki akşam PTT 1.Lig ekiplerinden Manisaspor ile 2.eleme turu maçında karşılaştı. Kırmızı-Siyahlılar, normal süresi 1-1 biten ve uzatmalara giden maçı 3-1 kazanarak 3.eleme turuna yükselirken, maçtan sonra bir açıklama yapan Teknik Direktör Serdar Bozkurt, genelde üstün taraf olduklarını kaydetti. “Sahanın tek hakimi bizdik” ifadesini kullanan Serdar Bozkurt, “Bu maç öncesi hep şunu düşündük. Biz nasıl bir takımız ve üst liglere göre ne durumdayız. Bu liglerdeki takımlarla oynadığımız zaman neler yapabiliriz.
Maç öncesi konuşmamızda futbolcularımıza oyundan zevk almalarını ve ayağa oynamaları gerektiğini söyledik. Bizim zaten bir oyun sistemimiz var. Devamlı pas yapan ve bekleri oyuna sokan bir takımız. Biz ayağa oynayan bir takımız ve rast gele bir oyun anlayışımız yok. Futbolcularımız, maç öncesinde söylediğimiz her şeyi harfiyen yerine getirdiler. 90 dakika demiyorum, tam 120 dakika boyunca sahanın tek hakimi bizdik. Ben ortaya koydukları güzel futbol ve aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum. Onlarla gurur duyuyor ve tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
Bozkurt, Manisaspor maçının artık geride kaldığını da ifade ederken, Pazar günü Tekirdağspor ile oynayacakları zorlu lig maçını düşünmeye başladıklarını sözlerine ekledi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim