Okullararası Liseli Genç Erkekler Güreş İl Birinciliği dün yapılan grekoromen stil müsabakalarıyla tamamlandı.
Adil Candemir Güreş Eğitim Merkezi’nde saat 10.00’da başlayan il birinciliğine, Sungurlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sungurlu Anadolu Lisesi, Mecitözü Anadolu Lisesi, Spor Lisesi ve Çorum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden toplam 25 güreşçi katıldı. 9 sıklette yapılan müsabakalar sonunda, kilolarında birinci olan güreşçiler, grup birinciliğinde Çorum’u temsil etme hakkı kazandı. Sungurlulu güreşçiler madalyalara adeta ambargo koydu.
Kilolarında dereceye giren güreşçiler ve okulları şöyle:
46 Kilo: 1.Mustafa Örsçelik (Sungurlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), 2.Mücahit Koçer (Sungurlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi).
50 Kilo: 1.Muhammed Çağlan (Sungurlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), 2.Samet Can Arıkan (Sungurlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), 3.Alparslan Akbaş (Sungurlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), 3. Furkan Çandır (Sungurlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi).
54 Kilo: 1.Hamdi Eroğlu (Sungurlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), 2.İbrahim Berkay Yaldıran (Sungurlu Anadolu Lisesi), 3.Umut Aydın (Mecitözü Anadolu Lisesi), 3.Uğur Arslan (Çorum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi).
58 Kilo: 1.Oğuz Kayar (Sungurlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), 2.Çetin Yardımcı (Sungurlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), 3. Hasan Doğan (Sungurlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi).
63 Kilo: 1.Samet Güçlü Çalış (Sungurlu Anadolu İmam Hatip Lisesi), 2. Fatih Ahıskalı (Çorum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), 3. Eray Can (Sungurlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), 3.Tahsin Patıroğlu (Çorum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi).
69 Kilo: 1.Mert Yaldıran (Sungurlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), 2.Serkan Altun (Çorum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), 3.Veli Bayramlı (Mecitözü Anadolu Lisesi).
76 Kilo: 1.Hamza Selçok (Spor Lisesi).
85 Kilo: 1.Eren Mavi (Sungurlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi).
85-100 Kilo: 1.Abdulkadir Karakoca (Sungurlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), 2.Hüseyin Akça (Mecitözü Anadolu Lisesi).
Dereceye giren güreşçiler madalya ile ödüllendirildi.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim