Çorum Belediyespor’da genel kaptan sorunu çözüldü. Beklenildiği gibi genel kaptanlık görevine daha önce Çorumspor ve Çorum Belediyespor forması da giyen Mehmet Akif Tatlı getirildi.

Çorum Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcılarından Mustafa Altunkaya beraberinde Mehmet Akif Tatlı ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Altunkaya, genel kaptanlık görevi için üç isim üzerinde yoğunlaştıklarını ve Mehmet Akif Tatlı’da karar kılındığını belirtirken, “Mehmet Akif yönetimle takım arasında köprü görevini yapacak. Bir genel kaptanın görev ve sorumlulukları neyse eksiksiz olarak kendisine verildi. Başarılı olacağından şüphemiz yok. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Mehmet Akif Tatlı ise, formasını giydiği kulüpte yeniden görev almanın gururunu yaşadığını belirtirken, “Doğrusu, beni heyecanlandıran bir teklif oldu. Altyapısında yetiştiğim şehrin formasını terlettiğim takımda yeniden görev yapacak olmanın gururunu yaşıyorum. Başarılı olmak için elimden geleni yapacağım” şeklinde konuştu.

Tatlı, kendisini genel kaptanlık görevine layık gören başta Kulüp Başkanı Fatih Özcan olmak üzere yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim