Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan 2.Lig 3. Etap Müsabakaları Çorum’da başladı. Bayanlarda Çorum’u temsil eden ve hedefini 1.lig olarak belirleyen Gençlikspor ilk maçını kazanarak liderliğini sürdürdü.
Atatürk Spor Salonu’nda devam eden 2.Lig 3. Etap Müsabakalarına, bayanlarda, Çorum Gençlikspor, Adana Çukurova Üniversitesi, Amasya Çalık Yeşilırmak EDAŞ, Bursaspor, Kütahya Seramikspor, Ankara Büyük Kolej, Ankara Etimesgut Belediye, Trabzon İMKB Kız Teknik ve EML, Kırklareli Traker, İstanbul Arıköyspor, Mardin Mar-Gençspor, Ankara Masa-Derspor, İstanbul Fatihspor, Kırşehir Gençlikspor, Kırklareli Gençlikspor ve Ankara Mak-San Otomotivspor, erkeklerde ise; Yalova Belediyespor, İstanbul Veteran Masa Tenisi Derneği, Konya Barosuspor, İzmir Kon-Tekspor, Düzce Divapanspor, Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, Isparta Burç Gençlikspor, İstanbul Bedensel Engelliler Masa Tenisi Derneği, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, İstanbul Haydarspor, KKTC Mapfree Yaşamspor, Amasya Belediyespor, Kırıkkale Lin-Un MTİ, Denizlispor, İzmir DSİ Spor ve Karabük Üniversitesi katılıyor.
Antrenör Mesut Kuşgöz nezaretinde, Aylin Öztürk, Müge Sayar Kızıl, Zeynep Ağaçlılıyol ve Öykü Eryücel’den oluşan kadrosuyla Gençlikspor, ilk maçında Kırşehir Gençlikspor’u 3-1 yenerken, gazetemizin basıma girdiği saatlerde de Ankara Etimesgut Belediye ve ardından Ankara Arıköyspor’la karşıyordu.
Çorum temsilcisi, bugün Bursaspor, Ankara Mak-San Otomotivspor ve İstanbul Fatihspor, Pazar günü de, Kırklareli Trakerspor ve Ankara Büyük Kolej ile karşılaşacak.
Masa Tenisi 2.Lig 3. Etap Müsabakaları yarın yapılacak. Ligin son etap müsabakaları 24-26 Nisan tarihlerinde Trabzon’da yapılacak ve 1.Lige yükselen takımlar belli olacak.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim