Uzun yıllar 1.Lig, 2.Lig ve 3.Lig’de profesyonel futbol oynayan Kenan-Vedat Aşkan kardeşlerin Çorumluların hizmetine sunduğu Çınar Futbol Okulu 25 minik sporcu ile yaz dönemi eğitim kurslarına devam ediyor. 7-13 yaş grubundan çocuklar, Doğan Halı Saha Tesislerinde her Cumartesi 12.30, Pazar ise 09.30’da futbol altyapı eğitimi alıyor. Kenan-Vedat Aşkan kardeşler, minik futbolcularla yakından ilgilenirken, bilgi birikimi ve becerilerini paylaşıyorlar.

MİSYONUMUZ İLERİ FUTBOL EĞİTİMİ

Çınar Futbol Okulu’nu Çorumluların hizmetine sunarak Çorum’da ki büyük bir eksikliği giderdiklerini belirten Kenan Aşkan, misyonlarının “İleri Futbol Eğitimi” olduğunu söyledi.

Kayıtların devam ettiğini de belirten Aşkan, “Özkaynak modeli uygulayarak bu toprakların çocuklarından gerçek profesyonel futbolcular yetiştiren örnek bir futbol okulu olmayı planlıyoruz. Bu toprakların çocuklarına spor yaptırmak, sportmen bireyler olmalarına katkı sağlamak ve içlerinden seçilmiş doğal yetenekli olanlarına ileri futbol eğitimi vererek onları üst düzey kalite ve kapasitede gerçek profesyoneller olarak yetiştirmek en büyük hedefimiz.” diye konuştu.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim