Ankara Demirspor beraberliği ve ardından Cizrespor yenilgileriyle sarsılan Çorum Belediyespor’un evinde Erzin Belediye’yi 2-0 mağlup etmesi moralleri düzeltti. Teknik Direktör Serdar Bozkurt, hedefe ulaşabilmeleri için galibiyet serisi yakalamaları gerektiğini söyledi.
Erzin Belediyespor karşısında özellikle ikinci yarıda gerçek kimliklerini sahaya yansıttıklarını ve bunun neticesinde haklı bir galibiyet aldıklarını kaydeden Serdar Bozkurt, “Çok kaliteli bir oyuncu gurubuyla çalışıyoruz. Bu da bizim için büyük bir şans.
Ben, bu maçta taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Moral olarak çökmüş vaziyetteydik. Ama taraftarımız gerek maç öncesinde takımı tesisten alıp buraya getirene kadar ve oyuncularımız ısınana kadar bizi çok iyi şekilde motive ettiler. Onları ayrıca tebrik ediyorum. Biz bir bütünüz, daha oynayacağımız çok maç var. Bu nedenle sabırlı olmamız gerekiyor.
Mağlubiyetler sonrası panik yapmamak ve suçlu aramamak gerekiyor. Maalesef bunu suistimal edenler olur. Ancak biz kendi adımıza hem teknik heyet, hem de futbolcular olarak güçlüyüz. Allah izin verirse sezon sonu bu işi başaracağız.
Bizim artık galibiyet serileri yakalamamız gerekiyor. Bunun da farkındayız. Bir maçı kazanınca her şey bitmiyor. Bizim bundan sonra kayıpsız geçmemiz lazım. Bu işin sevincini Salı gününe kadar yaşayacağız. Salı’dan sonra artık Van maçına konsantre olacağız. Erzin Belediye galibiyetini Çorum şehrine ve gerçek taraftarımıza armağan ediyoruz” şeklinde konuştu.
(Bülent USLU)
 
Editör: TE Bilisim