Çorum Belediyespor İdari Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mustafa Özbayram, Van deplasmanında aldıkları kritik galibiyetle zirve için yeniden umutlandıklarını belirtirken, bu doğrultuda Cumartesi günü lider Kastamonuspor’la oynayacakları maçın büyük bir önem kazandığını dile getirdi.
Kastamonuspor maçını kazanarak iddialarını daha da artırmak ve zirveye bir adım daha yaklaşmak istediklerini kaydeden Mustafa Özbayram, yıllardır tatlı bir rekabet içerisinde oldukları komşu kentin takımını en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi. Kastamonuspor maçında galip geleceklerine inançlarının tam olduğuna vurgu yapan Özbayram, taraftarları “Haydi maça” sloganıyla desteğe çağırırken, “Van Büyükşehir Belediye galibiyetinden sonra Kastamonuspor ile Cumartesi günü sahamızda yapacağımız karşılaşma daha da önem kazandı.
Yıllardır Kastamonuspor ile olan tatlı rekabetimiz bu maçta da devam edecektir. En iyi şekilde misafirpverliğimizi göstereceğimizi ve maç için özel olarak Çorum ve Çorum Belediyespor’umuza gönül vermiş olan bütün seyircilerimizi stada bekliyoruz. Bu maçın kampanyasını “haydi maça” olarak başlatıyoruz maçın önemi göz önüne alındığında bir bütünlük içerisinde takımımızı destekleyerek inşallah sahadan galibiyetle ayrılacağız. Bunun için de inançlı ve kararlıyız” dedi.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Van Büyükşehir Belediyespor ile oynadıkları ve 2-1 kazandıkları maçtan sonra futbolcuların fiili ve sözlü saldırılara maruz kaldıklarını da dile getiren Mustafa Özbayram, tasvip etmedikleri olayları kınarken, “Kaldığımız otelden maç bitimine ve hatta havaalanına kadar bizleri yalnız bırakmayan başta Van İl Emniyet Müdürümüz olmak üzere, görevli bütün polis arkadaşlarımıza kulübümüz adına teşekkür ediyoruz” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim