Penaltılarda rakibine 3-2 üstünlük sağlayan İskilip Danişmentgazi Anadolu Lisesi sahadan 4-3 galip ayrılarak şampiyonluk ipini göğüsledi.

SALON: Tevfik Kış.
HAKEMLER: Ömür Soytemiz, Seyfettin Erten.
FATİH ANADOLU LİSESİ: Mücahit, Fatih, Mustafa, Ahmet, Davut, Ertuğrul, Mehmet, Umut, Nurettin, Emre, Samet, Emrecan, Hasan, Ali.
İSKİLİP DANİŞMENTGAZİ ANADOLU LİSESİ: Oğuzhan, Hasan, Yasin, Murat, Osman, Serhat, Tunahan, Emre, Abdullah.
NORMAL SÜRE: 1-1.GOLLER: Dk. 5 Davut (Fatih Anadolu), Dk. 24 Emre (İskilip Danişmentgazi)
PENALTILAR: 3-2 (İskilip Danişmentgazi Anadolu Lisesi).

Okullararası Liseli Genç Erkekler Futsal (salon futbolu) İl Birinciliği dün Fatih Anadolu Lisesi ile İskilip Danişmentgazi Anadolu Lisesi arasında oynanan final maçıyla sona erdi. İskilip temsilcisi, penaltılar sonucu şampiyonluğa ulaştı.
Yarı finalde İnönü Anadolu Lisesi’ni 5-0 yenen Fatih Anadolu Lisesi ile Spor Lisesi’ni 4-3 mağlup eden İskilip Danişmentgazi Anadolu Lisesi dün şampiyonluk maçında karşılaştı. Tevfik Kış Spor Salonu’nda oynanan ve Ömür Soytemiz-Seyfettin Erten hakem ikilisinin yönettiği maç son derece çekişmeli geçti. Fatih Anadolu Lisesi 5.dakikada Davut’un attığı golle 1-0 öne geçerken, devre bu skorla tamamlandı.
İkinci yarıda Fatih Anadolu Lisesi’nin farkı artırma, İskilip Danişmentgazi Anadolu Lisesi’nin ise beraberlik çabaları vardı. İskilip Danişmentgazi Anadolu Lisesi 24.dakikada Emre ile beraberliği sağlarken, Fatih Anadolu Lisesi son 2 dakikada 3 tane 10 metre penaltısından yararlanamayınca normal süre 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.
Sonucu belirlemek için direkt penaltılara geçildi. Penaltılarda rakibine 3-2 üstünlük sağlayan İskilip Danişmentgazi Anadolu Lisesi sahadan 4-3 galip ayrılıp şampiyonluğunu ilan etti. İskilip Danişmentgazi Anadolu Lisesi’nin penaltılarını Hasan, Serhat ve Tunahan gole çevirirken, Yasin ve Abdullah kaçırdı. İkincilik kupasını alan Fatih Anadolu Lisesi’nde ise Mustafa ve Umut penaltıları golle sonuçlandırırken, Mücahit, Fatih ve Emre atışlardan yararlanamayan oyuncular oldular.
Editör: TE Bilisim