Fatsa Belediyespor maçındaki futbolu bundan sonraki karşılaşmalarda da sahaya yansıtıp yollarına devam edeceklerini kaydeden Ersin Küçükoğlu, “Öncelikle bu galibiyeti çok kıymetli başkanımız Sayın Fatih Özcan’a, Başkan vekilimiz Sayın Mustafa Şeker’e, tüm yöneticilerimize, Sportif Direktörümüz Hamit Işık’a, Kaptanımız Oğuzhan Yalçına ve bizlere destek olan, bizlere inanan, güvenen, çok değerli, vefakâr ve cefakâr Çorumspor sevdalılarına, taraftarlarımıza armağan ediyoruz.

Oyuncularımız, maçın başladığı andan bittiği ana kadar sahada ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Çok iyi mücadele ettiler. Futbolun tüm doğrularını yaptılar. Bunun neticesinde de galibiyet geldi.

Biz tüm ekip olarak onların ortaya koydukları oyundan çok memnunuz ve bundan sonra da rehavete kapılmadan aynı hırs ve azim ile çalışmaya devam edeceğiz.

Fatsa maçı geride kaldı. Önümüzde, evimizde oynayacağımız Gölcükspor maçı var. Bu maçta da futbolun doğrularını yapmak ve bize yakışan bir oyunun sonucunu almak için sahaya çıkacağımızı, bizi destekleyen herkesin bilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim