POZİSYON VERMEDEN GOL YİYORUZ

Çorum Belediyespor’un Osmaniyespor beraberliği ile kazanamama serisi 10 maça çıkarken, Teknik Direktör Cüneyt Biçer her şeye rağmen takımına güvendiğini ifade etti. Osmaniyespor maçında iyi oynamalarına rağmen basit bir golle geriye düştüklerini kaydeden Biçer, “Zorlu geçeceğini bildiğimiz Osmaniyespor maçında üstün oynayan taraftık. İlk 15 dakikada çok net iki pozisyonumuz var. Bununla birlikte maçın genelinde gole dönüştürebileceğimiz 3-4 pozisyonumuz daha vardı. İlk yarıda rakip kalemize hiç gelmedi diyebiliriz. İkinci yarıda da üstün olan taraf bizdik. Ancak atağa çıkarken kaptırdığımız top ve uzaktan atılan bir şutla mağlup duruma düştük. Yediğimiz gol sonrası futbolcularımız gol bulma inancı 90. dakikada da olsa bize beraberliği getirdi. Beraberlik tatmin edici mi? Elaziz’in puan kaybettiği haftada bize bir şeyler kazandırabilir” dedi.

HİÇBİR ŞEYİN BAHANESİ KALMADI

Artık maç kazanmaları gerektiğini de ifade eden Cüneyt Biçer, “bizim istediğimiz bundan sonraki süreçte beraberlik değil, elbette kazanmak. Bu saten sonra artık maç kazanmalıyız. Hiçbir şeyin bahanesi kalmadı. Şuan girdiğimiz pozisyonları değerlendirememe durumu söz konusu. Bunun üzerine yoğunlaşacağız. Çok pozisyon vermeden gol yiyoruz. Sonuçta yediğimizden daha fazlasını atmak durumundayız. İnşallah Elaziz maçını kazanıp tekrar yarışın içerisinde olacağız.

Lig bizim acımızdan bitmedi. Ligin sonuna kadar da elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ligin son gününde Play-Off içerisinde olacağız ve finali biz oynayacağız. Bu inancımızda hiçbir eksilme yok. Herkesin de buna inanmasını isterim. Çünkü biz yola bunun için çıktık. Futbolcu arkadaşlarımızın mücadelesinden, yaptıkları özverili ve inançlı mücadeleden memnunuz. Sadece biraz daha dikkatli olmaları gerekiyor. İlk 11’de başlayan da, sonradan oyuna dahil olan da iyi niyetle mücadele etmeye çalışıyor. Bu bize artı yazıyor. Kolay olmayacağı çok belli bir süreç geçiriyoruz. İnşallah Elaziz Belediye maçıyla bu zorluğu biraz daha kolaylaştıracağız” şeklinde konuştu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim