Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, Niğde Belediye ile oynadıkları ve 1-1 berabere biten Play-Off yarı final ilk maçından sonra yaptığı değerlendirmede, deplasmanda yapacakları rövanş için avantajlı skor elde edemediklerini ancak finale yükseleceklerine olan inançlarının tam olduğunu söyledi.
Niğde Belediyespor’la oynadıkları maçta ilk yarının dengeli geçtiğini ancak savunmada bir anlık hata sonucu kalelerinde golü gördüklerini belirten Serdar Bozkurt, “Mutlak galibiyet hedeflediğimiz ve avantajlı bir skor almayı düşündüğümüz maçın ilk yarısı dengede gidiyordu. Savunmada bir anlık zafiyetten dolayı bir pozisyon verdik. Bu da golle sonuçlandı. Devre arasında, yediğimiz golün moralimizi bozmamasını ikinci yarı da iyi oynarsak gol ve goller bulacağımızı söyledik.
İkinci yarıda bütün izleyenler gördü ki, sahanın tek hakimi bizdik ve önemli gol pozisyonlarına girdik fakat değerlendiremedik. Oyuncularımız kaçan pozisyonlar sonrası oyundan düşmeyerek ısrarla gol atma çabasını gösterdiler ve penaltı sonucu golü bulduk.
Bu tür maçlar kolay olmuyor. Sahamızdaki maç nasıl bizim için olduysa Niğde içinde Pazartesi günü oynayacağımız rövanş çok zor olacak. Bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Onların dualarını bekliyoruz. Niğde’den tur ile döneceğiz. Ligin ikinci yarısında lige damga vuran bir Çorum Belediyespor bunun da meyvesini almak istiyoruz. İnşallah önce final biletini alacağız, sonra da 2.lig hedefine ulaşacağız” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim