TVF Erkekler 1.Voleybol Ligi B Grubunda küme düşmeme mücadelesi veren Sungurlu Belediyespor, 23.hafta maçında sahasında şampiyonluk mücadelesi veren Sorgun Belediyespor’u konuk etti. Dün Sungurlu Mahmut Atalay Spor Salonu’nda saat 13.00’de oynanan karşılaşmaya kötü başlayan Sungurlu Belediyespor ilk seti 8 sayı farkla kaybederek maçta 1-0 geriye düştü. İkinci sette de rakibinin smaçlarına karşılık vermekte zorlanan Kırmızı-Beyazlılar bu seti de 25-13 kaybetti. Üçüncü sette toparlanan Sungurlu Belediyespor ilk teknik molaya kadar başa baş götürdüğü oyunun devamını getiremeyince seti 25-20, maçı da 3-0 kaybetti.

Bu sonucun ardından puan sıralamasında bir basamak gerileyen Sungurlu Belediyespor 27 puanla küme düşme potasına girerken, konuk Sorgun Belediyespor ise 50 puana yükseldi ve ikinci sıradaki yerini korudu.

SUNGURLU : 0

SORGUN: 3

SALON: Mahmut Atalay.

HAKEMLER: Gürhan Gül, Sema Kayıkçı.

SUNGURLU BELEDİYESPOR: Emrah, Tuğberk, İsmail, Enesan, Ahmet Metehan, H.Hüseyin, Alican, Taha, Kaan, Erenhan, Hakan, Furkan, Okan.

SORGUN BELEDİYESPOR: Sefer Metin, Çağlar, Mehmet, Mustafa Cevat, Göktuğ, Abrahan, Sercan, Göktuğ, Yusuf, Ali Samet, Ali Alp, Rennan Zanatta.

SETLER: 17-25, 13-25, 20-25.

Editör: TE Bilisim