Okul Sporları Federasyonu İl Temsilciliği’nin 2019 yılı faaliyet programında yer alan Liseli Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği’nde heyecan sona erdi. 12 takımın katılımı ile gerçekleşen il birinciliğinde önceki gün final heyecanı yaşandı. Yarı finalde rakiplerini mağlup ederek finale kalma başarısı gösteren Spor Lisesi ile Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi dün karşı karşıya geldi. Çorum Belediyesi Prof. Dr. Hayrettin Karaman İHL Spor Salonu’nda oynanan final maçında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Osmancık temsilcisi sahadan 3-0 galip ayrılarak şampiyon oldu. Spor Lisesi ise il birinciliğini ikinci olarak tamamladı.

ÜÇÜNCÜLÜK KUPASI BAŞÖĞRETMEN’İN

Liseli Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği’nde üçüncülük kupası Başöğretmen Anadolu Lisesi’nin oldu.

Spor Lisesi ile Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi arasında oynanan final maçı öncesi Başöğretmen Anadolu Lisesi ile Mecitözü Anadolu Lisesi üçüncülük maçında kozlarını paylaştı. Çorum Belediyesi Prof. Dr. Hayrettin Karaman İHL Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk setini kaybeden Başöğretmen Anadolu Lisesi sonraki üç seti alarak maçı 3-1 kazandı ve üçüncülük kupasının sahibi oldu.

Spor Lisesi: 0

Osmancık Cumhuriyet: 3

SALON: Çorum Belediyesi Prof. Dr. Hayrettin Karaman İHL Spor Salonu.

HAKEMLER: Hüseyin Kamber, Can Acar.

SPOR LİSESİ : Esmanur, Kader, Damla, Buse, Tuğçe, İrem, Yasemin, Şehriman, Emine Ceren.

OSMANCIK CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ : Eminenur, Buket, Yaren, Tuğba, Hayat, Derya, Yasemin, Gizem, Ahsen İrem, Neriman, .

SÜRE: 67 dakika.

SETLER : 13-25, 12-25, 14-25.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim