Türkiye Voleybol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, TVF Sultanlar ve Efeler Ligi, 1. Ve 2.Lig kura çekimi bugün Ankara Volley Hotel’de gerçekleşecek. TVF Erkekler 1.Ligi’nde mücadele edecek olan Sungurlu Belediyespor’un rakibi saat 11.00’de belli olurken, TVF Erkekler 2.Ligi’nde mücadele edecek olan Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile bayanlarda Osmancık Belediyespor ve Çorum Voleybol Spor Kulübü’nün rakipleri ise saat 14.00’de yapılacak kura çekimi ile belli olacak.

“HEDEFİMİZ PLAY-OFF”

TVF Erkekler 1.Lig’in de mücadele edecek olan Sungurlu Belediyespor ‘da Başkanı Bahri Sezen yeni sezonda hedeflerinin Play-Off oynamak olduğunu söyledi.

Bugün yapılacak kura çekiminde Beşiktaş ve Ziraat Bankası gibi üst düzey takımlarında olduğunu belirten Başkan Sezen, “Rakip kim olursa olsun farketmez. Biz Sungurlu Belediyespor olarak sezonun başlaması ile birlikte çıkıp mücadelemizi terimizin son damlasına kadar sürdüreceğiz. İyi transfer yaptık. İyi bir kadro kurduk. Umarım Sungurlu Belediyespor için hayırlı bir kura olur” dedi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim