Voley Hotel’de yapılan kura çekimine Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü adına Başkan Nadir Solak, antrenörler Yusuf Biçer ile Haluk Doğan ve sporcu Serhat Erdoğan, Sungurlu Belediyespor adına ise antrenör Mustafa Özdemir katıldılar.

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile Sungurlu Belediyespor 3.grupta yer alırken, grubun diğer takımları Erzurum Spor Lisesi, Gümüşhane Telekom, Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Orduspor, Samsun Bafra Belediyespor, Tokat Belediye Plevne ve Yozgat Sorgun Belediyespor oldu.

START 22 EKİM’DE

Ligde, gruplarda ilk maçlar 22 Ekim’de oynanacak olup, Çorum Belediyesi Gençlikspor Yozg2at deplasmanında Sorgun Belediye ile Sungurlu Belediye de Gümüşhane deplasmanında Telekomspor’la karşılaşacak. Grupta ilk yarı 17 Aralık’ta tamamlanacak olup, ikinci devre 7 Ocak’ta oynanacak maçlarla başlayacak. Gruplardaki son maçlar ise 28 Şubat’ta oynanacak.

7 grupta 97 takımın mücadele edeceği ligde, gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlarla en iyi 2 grup üçüncüsü olmak üzere 16 takım yarı final gruplarına yükselecek. 4’er takımlı 4 grupta tarafsız sahalarda oynanacak yarı final grup maçları sonunda ilk 2 sırayı alan 8 takım final gruplarına yükselecek. 4’er takımlı 2 grup merkezinde oynanacak final grubu maçları sonunda gruplarını ilk 2’de bitiren toplam 4 takım 1.Lig’e yükselecek.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim