2018-2019 Voleybol Sezonu Erkekler ve Bayanlar 2.Ligi’nin grupları ve fikstürü belli oldu. Ankara Volley Hotel’de saat 14.00’de gerçekleşen kura çekimine Federasyon yetkilileri ve kulüp temsilcileri katıldı.

Çorum’u Erkekler Türkiye 2.Ligi’nde temsil edecek olan Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 3.Grup’ta mücadele edecek olup, ilk maçını Kayseri temsilcisi Melikgazi Belediyespor ile evinde oynayacak. Çorum’u Bayanlar Türkiye 2.Ligi’nde temsil edecek olan Çorum Voleybol ile Osmancık Belediyespor ise 7.Grup’ta mücadele edecekler. Çorum Voleybol ilk maçını deplasmanda Rize temsilcisi Pazar Kaçkar Sağlık Koleji ile oynarken, bir diğer Çorum temsilcisi Osmancık Belediyespor ise yine deplasmanda Ordu Çamlıkspor ile oynayacak.

Erkekler Türkiye 2.Ligi’nde 3.Grup’ta mücadele edecek olan Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün rakipleri şunlar; Erzurum Spor Lisesi, Şiran Akademi (Gümüşhane), Develi Belediyespor (Kayseri), Melikgazi Belediyespor (Kayseri), Sahabiye (Kayseri), Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bafra Belediyespor (Samsun), Tokat Belediyesi Plevne.

Bayanlar Türkiye 2.Ligi 7.Grup’ta mücadele edecek olan Çorum Voleybol ve Osmancık Belediyespor’un rakipleri ise şunlar; Şehzadeler Voleybol (Amasya), Çamlıkspor (Ordu), Çaykur Rizespor (Rize), Fındıklı Tenis Doğa (Rize), Pazar Kaçlar Sağlık Koleji (Rize), Cumhuriyet Üniversitesi (Sivas), Turhal Kocakavak Anadolu Sportif (Tokat).

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim