Geçtiğimiz sezon 1.Amatör Küme’de şampiyonluk ipini göğüsleyen ve Ortaköy Belediyespor’un da düşmesi üzerine Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Çorum’u temsil etme hakkı kazanan Eti Lisesi Gençlikspor, ilk antrenmanını yaptı.

Antrenör Cengiz Basım nezaretinde sezonun ilk çalışmasını 1 No’lu Sentetik Saha’da yapan Eti Lisesi Gençlikspor’da çalışmaya 30 futbolcu katıldı. Tanışmanın ardından koşu ile başlayan antrenman 5’e 2 top kapmayla devam etti.

Antrenör Cengiz Basım, Pazartesi gününden itibaren çift antrenman programı uygulayacaklarını belirtirken, sezona en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyledi. Basım, Ligde Çorum’u en iyi şekilde temsil edeceklerini de sözlerine ekledi.

Öte yandan, değişik takımlardan 12 futbolcu da Eti Lisesi Gençlikspor’la deneme antrenmanlarına çıkıyor.

VEDAT, BUĞRA,

FURKAN VE

BİLAL ETİ’DE

Öte yandan, Eti Lisesi Gençlikspor’da transfer çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Kırmızı-Siyahlı yönetim, transfer çalışmaları doğrultusunda bugüne kadar dış transferde 8 futbolcuyu kadroya kattı. Çorum Belediyespor’un eski futbolcularından Vedat Aşkan, Ahmet Buğra Erdoğan, Furkan Çalışır ve Bilal Alkan’ın yanı sıra, Çorum Belediyespor’un altyapısından forvet oyuncusu Mert Aşan, Osmancıkspor’dan stoper Hüseyin Yasin, Çarşambaspor’dan kaleci Ozan Buluş ve Düzcespor’dan sol kanat oyuncusu Özkan Karadeniz ile kesin anlaşma sağlandı ve bu futbolcular takımla çalışmalara başladı.

Antrenör Cengiz Basım, bir stoper ve bir forvet oyuncusu daha alacaklarını belirtti.

(Bülent USLU)

Editör: TE Bilisim