Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup 7.hafta maçında Eti Lisesi Gençlikspor ile Atakum Belediyespor Çorum’da karşı karşıya geldi. Dün saat 14.00’de 1 No’lu Sentetik Saha’da başlayan karşılaşmaya konuk Atakum Belediyespor daha etkili başladı. Albert Archi Fataki ve Gökhan Şen ile bulduğu pozisyonları cömertçe harcayan Turuncu-Mavililer daha sonra oyunun kontrolünü Eti Lisesi Gençlikspor’a kaptırdı. İlk yarının sonlarına doğru İsmail’in geliştirdiği ataklardan sonuç çıkaramayan Eti Lisesi Gençlikspor, soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi.

İkinci yarıya iki takımda aynı 11’le başladı. Eti Lisesi Gençlikspor Vedat ile iki net pozisyonda kaleci Erman’ı geçemezken, konuk Atakum Belediyespor 70.dakikada organize gelişen atakta Onur’un golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden 8 dakika sonra orta alanda kazanılan serbest vuruş sonrası altı pas içinde yaşanan karambolde Mert durumu 2-0’a getirdi. Golden sonra akın akın Atakum Belediyespor kalesine gol için yüklenen Eti Lisesi Gençlikspor bir türlü istediği golü bulamayınca mücadele 2-0 Atakum Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonucun ardından Eti Lisesi Gençlikspor grupta 4.mağlubiyetini alarak 7 puanda kalırken, rakip Atakum Belediyespor ise puanını 11’e yükseltmeyi başardı. Eti Lisesi Gençlikspor 8.hafta maçında deplasmanda Sinopspor’un konuğu olacak.

Eti Lisesi: 0 - Atakum Belediye: 2

SAHA: 1 No’lu Sentetik.

HAKEMLER: Muharrem Mert Kabak, Metin Yalçın, Giray Kara.

ETİ LİSESİ GENÇLİKSPOR: Ozan, Alihan, Serkan, Serhat, Orhan, Furkan, Özkan (Seydi), Vedat, Mustafa (Bilal), İsmail, Osman (Medet).

ATAKUM BELEDİYESPOR: Erman, Ahmet Balcancı, Mert, Özgür, Metehan, Gökhan Koç (Muhammed), Ahmet Ürer, Burak, Onur, Albert Archi Fataki, Gökhan Şen (Can) (Ferhat).

GOLLER: Dk.70 Onur, Dk.78 Mert.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim