1 No’lu Sentetik Saha’da saat 15.00’de oynanan karşılaşmayı Ankara Bölgesi hakemlerinden Salih Aytaç yönetti. Karşılaşmaya hızlı başlayan Eti Lisesi Gençlikspor, 32.dakikada Vedat’ın penaltıdan attığı gol ile ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda Eti Lisesi Gençlikspor aynı 11’le başlarken, konuk Turhalspor, Gökhan yerine Enes Bahadır değişikliği ile başladı. İkinci ayrı oyuna ortak olan Turhalspor, Fatih Özdemir ve Rıdvan ile önemli pozisyonlar buldu. Bir türlü istediği golü bulamayan Turhalspor’da Alican 53.dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü tekrar eline alan ev sahibi Eti Lisesi Gençlikspor son dakikalarda geliştirdiği ataklardan sonuç alamadı. Mücadelenin son saniyelerinde Turhalspor’da Mehmet Can’da kırmızı kartla oyun dışında kalırken, karşılaşma 1-0 Eti Lisesi’nin üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonucun ardından Eti Lisesi Gençlikspor puanını 4’e yükseltirken, Turhalspor ise 3 puanda kaldı. Çorum temsilcisi Eti Lisesi Gençlikspor 3.hafta maçında deplasmanda Fatsa Belediyespor’un konuğu olacak.

(Rıfat KARA)

Eti Lisesi: 1 - Turhalspor: 0

SAHA: 1 No’lu Sentetik.

HAKEMLER: Salih Aytaç, Koray Doğansoy, Şükrü Mert.

ETİ LİSESİ GENÇLİKSPOR: Ozan, Alihan, Özkan, Serhat, Hüseyin, Furkan (Dk.89 Recai), İsmail, Orhan, Medet (Dk.82 Bilal), Vedat, Mert Cesur.

TURHALSPOR: Emrah, Onur (Dk.63 Sebahattin), Muhammet, Hakan, Hüseyin Gökhan (Dk.46 Enes Bahadır), Fatih (Dk.80 Mehmet Cem), Rıdvan, Mehmet Can, Malkhaz, Alican.

KIRMIZI KART: Dk.53 Alican, Dk.90+5 Mehmet Can (Turhalspor).

GOL: Dk.32 (penaltıdan) Vedat.

Editör: TE Bilisim