Sezona sahasında Karabük temsilcisi Safranbolu Belediye karşısında aldığı 5-0’lık galibiyetle süper bir başlangıç yapan Sungurlu Belediyespor’da Teknik Direktör Hüseyin Eğer haklı bir galibiyet aldıklarını belirtirken, “Asıl mücadelemiz bu haftadan sonra başlıyor dedi.

Öncelikle Safranbolu Belediye maçını değerlendiren Hüseyin Eğer, “Sezonun ilk maçı olmasından dolayı ilçemizde inanılmaz bir heyecan vardı. Maça çok istekli başladık ve önde basarak rakibi hataya zorladık. Bunun karşılığında da iki erken gol bularak 2-0 öne geçtik. Bu gollerden sonra rakibin demoralize olmasından faydalanarak maçı erken bitirmek istedik. Ancak bu bölümde istediğimiz pas trafiğini bir türlü yakalayamadık. Havanında sıcak olması da futbolcuları ister istemez etkiledi.
İkinci yarıda yine istekli ve topla oynamaya çalışan takım görünümündeydik. Üçüncü golden sonra rakibin direnci tamamen kırıldı ve oyunun kontrolünü tamamen elimize geçirdik. Son dakikalarda bulduğumuz gollerle farklı ve haklı bir galibiyet aldık. Ben sahadaki futbolcularımı tribünde bizlere destek veren taraftarlarımızı yürekten kutluyorum. Şartlar ne olursa olsun sezona galibiyet ile başlamak güzel” dedi.

ÇOK GÜZEL

İŞLER YAPACAĞIZ

Farklı galibiyetin kendilerini havaya sokmaması gerektiğinin de altını çizen genç teknik adam açıklamasının son bölümünde şu görüşlere yer verdi: “Daha öncede söylediğim gibi bir genç bir takımız ve maç oynadıkça daha iyi olacağımıza inanıyorum, Takımdaki gerek arkadaşlık gerekse takım uyumu çok iyi seviyede. Bu maçın bizi havaya sokmaması gerektiğinin farkındayız.
Ligde asıl mücadelemiz bundan sonra başlayacak. Ben inanıyorum ki bu sene Sungurlu Belediyespor olarak güzel işlere imza atacağız. Bizlere destek veren Sungurlu halkına ayrıca Çorum’dan gelerek destek veren bütün gönüldaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren Safranbolu maçını unutup hafta sonu oynayacağımız Kastamonu Özel İdare maçının hazırlıklarına başlayacağız.”(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim