Çorum Belediyespor’un Cumartesi 7.hafta maçında konuk edeceği Anagold 24 Erzincanspor’un ikinci yarıda çok gol yemesiyle dikkat çekiyor.

Sezonun geride kalan 6 haftalık periyodunda 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2 de yenilgi alan Erzincanspor 8 puan toplarken, attığı 8 gole karşılık kalesinde 11 gol gördü. Kırmızı-Siyahlılar, galibiyetleri sahasında Diyarbekirspor ve deplasmanda Kocaelispor’a karşı 2-1’lik skorlarla alırken, iki galibiyetin de şampiyonluk mücadelesi veren takımlara karşı olması dikkat çekiyor. Deplasmanda Bucaspor’la 1-1, sahasında da Serik Belediye ile 2-2 berabere kalan Erzincanspor, yenilgilerini ise İstanbul’da Bağcılarspor’a karşı 2-1, geçtiğimiz hafta da sahasında Bayburt İl Özel İdare’ye karşı 4-0’lık skorla aldı.

Erzincan temsilcisi, topladığı 8 puanın 4’ünü evinde, 4’ünü deplasmanda alırken, yine attığı 8 golün 4’ünü sahasında, 4’ünü de deplasmanda kaydetti. 8 golün 4’ünü ilk yarılarda, 4’ünü ise ikinci yarılarda kaydeden Kırmızı-Siyahlıların yedikleri gollerin genelde ikinci yarıda ve son yarım saatte olması dikkat çekiyor. Kırmızı-Siyahlılar, yedikleri 11 golün 3’ünü ilk yarılarda, tam 8’ini ise ikinci yarılarda kalelerinde gördüler. İkinci yarıda yenen 8 golden 7’sinin son yarım saatte olması dikkat çekiyor. Bu 7 golün 4’ü ise son 15 dakikalarda oldu.

Buna karşılık Çorum Belediyespor ise 6 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2 de yenilgi aldı. Bu maçlarda 6 gol atan Çorum Belediye kalesinde 5 gol gördü. Kırmızı-Siyahlılar attıkları 6 golün 2’sini ilk yarılarda, 4’ünü ikinci yarılarda kaydederken, yedikleri 5 golün 1’ini ilk yarılarda, 4’ünü ikinci yarılarda kalelerinde gördüler. Çorum temsilcisi, 24 Erzincanspor’un en çok gol yediği son yarım saatte sadece 2 gol atabildiler.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim