Yeni Çorumspor’un Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Anagold 24 Erzincanspor, ligin geride kalan 23 haftalık periyodunda 29 puan toplarken, bu puanların 23’ünü iç sahada aldı.

Sezona Teknik Direktör Armağan Turhan nezaretinde şampiyonluk parolasıyla başlayan Anagold 24 Erzincanspor, bir türlü istediği sonuçlara alamazken, 7.haftada Yeni Çorumspor’a 1-0 yenildikleri maçtan sonra Armağan Turhan’la yollar ayrıldı ve takımın başına Çorumspor’un eski teknik direktörlerinden İsmail Batur getirildi. İsmail Batur da Erzincan temsilcisine çare olmazken, 14.haftada iç sahada Turgutluspor’a karşı alınan 3-2’lik yenilgi sonrası Batur’un da görevine son verildi.

İsmail Batur’dan sonra yola Osman Özdemir’le devam eden Erzincan temsilcisi, özellikle sezonun ikinci yarısında daha başarılı sonuçlar alıyor. Sezonun ilk yarısını 20 puanla tamamlayan Anagold 24 Erzincanspor, ikinci yarıda oynadığı 6 maçta 3 galibiyet, 3 yenilgi aldı.

Yeni Çorumspor gibi kırmızı-siyahlı renklere sahip olan Anagold 24 Erzincanspor, ligin geride kalan 23 haftalık periyodunda 29 puan toplarken, bu puanların tam 23’ünü sahasında aldı. Kırmızı-Siyahlılar, iç sahada çıktıkları 12 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik, 3 de yenilgi alırken, attıkları 22 gole karşılık kalelerinde 14 gol gördüler.

Özellikle son haftalarda, sahasında kazanıp deplasmanda kaybeden Anagold 24 Erzincanspor’un başarılı iç saha performansına karşılık Yeni Çorumspor ise deplasmanda oynadığı 11 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 8 de yenilgi alırken, 7 puan topladı. Kırmızı-Siyahlılar bu maçlarda attıkları 9 gole karşılık 11 gol yediler.

EN GOLCÜLERİ ALİ ÖZTÜRK

Anagold 24 Erzincanspor, ligde oynadığı 23 maçta 30 gol atıp kalesinde 30 gol görürken, attığı 30 golün 3’te 1’ini Ali Öztürk kaydetti.

32 yaşındaki forvet oyuncusu Ali Öztürk, ligde 21 maçta forma giyerken, attığı 10 golle takımının en golcü futbolcusu durumunda.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim