Düzcespor ile oynadıkları hazırlık maçını değerlendiren Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Fahrettin Sayhan, genel olarak ileriye dönük olumlu sinyaller aldıklarını söyledi.
Düzcespor maçını iki bölümde değerlendirmenin daha doğru olacağını belirten Fahrettin Sayhan, bu tür maçların lig için kesinlikle ölçü olamayacağına dikkat çekerken, “Yoğun bir çalışma döneminde ilk maçımızı oynadık. Bizim için skorun bir önemi yok. Düzcespor maçını iki bölümde değerlendirmek lazım. İlk yarıda, oyunsal format ve taktik anlamda iyiydik. İkinci yarıda ise istediklerimizi yapamadık.
Öyle bir maç oynadık ki, bazı bölümlerde ‘bu takım ligi kasıp kavurur’ dedik. Ama bazı periyotlarda da ‘bu takımdan hiçbir şey olmaz’ deyip endişelendik.
Genel olarak ileriye dönük çok olumlu sinyaller aldık. Eksiklerimizi gördük, önlemlerimizi alacağız. Kolay değil, geçen sezonki sistemi komple değiştiriyoruz. Bu yüzden zaman zaman sorunlar yaşamamız gayet normal. Lig başlayana kadar büyük ölçüde hazır olacağız” şeklinde konuştu.

BİZDE TRANSFER BİTMEZ
Beylerbeyi’nden transfer ettikleri Mümin Talip Pazarlı’nın sağlık sorunları nedeniyle takımdan ayrıldığını ve yerine takviye yapacaklarını da belirten teknik patron Fahrettin Sayhan, “Görüşmeler sürüyor. Bize en uygun isimi almak istiyoruz” dedi.
Kamp dönemince yapacakları antrenmanlar ve hazırlık maçlarına göre takımdan ayrılan başka isimler olabileceğini de yineleyen Sayhan, “Belediyespor’da transfer bitmez” ifadesini kullandı.
(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim