Maçın zorluk derecesinin yüksek olduğuna vurgu yapan deneyimli teknik adam, “Afyonspor galibiyetinin ardından mevcut fiziki durumumuzu geriletmeden Şanlıurfa maçı hazırlıklarımızı tamamladık. Cezalı Osman Bodur, sakatlıkları devam eden Emrah, Eren ve Kerem dışında eksiğimiz yok. Oyuncularım şunun bilincinde.

Şanlıurfaspor’un ligdeki konumu, atamadığı gol sayısı, alamadığı puan sayısı bizi çok alakadar etmiyor. Sahaya çıkıp en ideal kadromuzla mücadelemizi edeceğiz. En önemli lig maçımızı oynuyor gibi galip gelmek için var gücümüzle çalışacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü kazandıktan sonra çok daha iyi yere geleceğimizi bütün futbolcu arkadaşlarım biliyor. İnşallah bu galibiyeti zevkini hep birlikte yaşayacağız.

Şunu söylemek istiyorum; Gözüktüğü gibi kolay bir maç olmadığını futbolcularıma anlattım. Onlar da bunun bilgisi dahilinde çalışıyorlar. Camiamız ve taraftarımız bu maçı hafife alacağımız gibi bir düşünceyi akıllarına getirmesinler.

Ligin oynanmadan kazanılmış bir 3 puanı yok. Bu anlamda çok önemli bir deplasmana gidiyoruz. Yoğun ve zor geçecek bir deplasmana gidiyoruz. Kazanmaktan başka çaremizin olmadığı bir deplasmana gidiyoruz. Bu nedenle diğer maçlarda olduğu gibi bu maçta da çıkıp 90 dakika futbol adına doğru olanı yapacağız” dedi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim