Serik Belediyespor maçından sonra teknik direktör Ersin Küçükoğlu ve ekibiyle yolları ayırdıklarını, Cumartesi günü deplasmanda çok kritik bir maç oynayacakları için takımın başına getirilecek teknik direktörü belirleme noktasında yoğun mesai harcayıp aceleci davrandıklarını belirten Başkan Fatih Özcan, “Fazla zamanımız yoktu. Cumartesi günü çok kritik bir maçımız var. Bu yüzden hocayı belirleme noktasında aceleci olmamız gerekiyordu.

Çorum’un ağırlığını kaldırabilecek, bize yön vererek takımı 2.lige taşıyacak bir isimle anlaşmamız gerekiyordu. Bu isim de Bahri Kaya hocamız oldu. İnşallah bizi hedefe götürecek. Bugüne kadar 6 takımı şampiyon yaptı. İnşallah yedincisi biz olacağız. Play-Off’tan da olsa Yeni Çorumspor 2.lige yükselecek. Bu yolda en güçlü aday biziz” şeklinde konuştu.

Camiadan destek de isteyen Başkan Fatih Özcan, “En iyiyi yapabilmek adına çok çaba sarf ediyoruz. Bizler de insanız, hata yapabiliyoruz. Ama bugün bunları konuşmanın zamanı değil. Birlik olma zamanı. Her şeyi sezon sonuna bırakalım. Hataları, eksikleri o zaman konuşalım. 2.Lig’e giden play-off için büyük avantaja sahibiz. Bunu kullanıp hedefe ulaşalım.

Taraftarımız da dikkatli olsun. Seyircisiz maçın nasıl olduğunu bir kez daha gördük. Daha dikkatli davranıp takımı motive etsinler. İnşallah sezon sonunda hep birlikte sevineceğiz” dedi.

Editör: TE Bilisim