16 Aralık’ta ilk yarısı biten TFF 3.Lig’de ikinci yarı başlıyor. 3.grupta zirve hesapları yapan Yeni Çorumspor, yarın deplasmanda Muğlaspor karşısında galibiyet arayacak.

İlk yarı kadrosundan 8 futbolcu gönderip 7 transfer yapan Yeni Çorumspor, takviyeli kadrosuyla ilk sınavını yarın Muğlaspor’a karşı verecek. Muğlaspor maçına Antalya’da hazırlanan ve bugün Muğla’ya geçecek olan Yeni Çorumspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılırken, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu dikkat çekiyor. Zorlu maçta, kart cezalıları Uğur Bulut ve Muhammet Fettahoğlu’nun yanı sıra sakatlıkları süren Barış Çiçek, Ferdi Konak ve Eşref Korkmazoğlu forma giyemeyecekler.

Zirvenin 11 puan gerisinde yer alan ve ilk yarıyı 28 puanla 4.sırada tamamlayan Yeni Çorumspor’la 21 puanlı 9.sıradaki Muğlaspor arasında yarın Muğla Atatürk Stadı’nda oynanacak maçı Çanakkale bölgesi C klasman hakemlerinden Okan Kayataş yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Okan Kayataş’ın yardımcılıklarını ise Balıkesir bölgesinden Turhan Akbaş ve Çanakkale’den Necdet Çelik yapacak. Bursa bölgesinden Burak Akyel de maçın dördüncü hakemi olacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim