Sahasında ligin güçlü takımlarından Bergama Belediyespor’u 2-0 gibi net bir skorla yenerek moral bulan Çorum Belediyespor’da sevinç var. Teknik Direktör Serdar Bozkurt, çok iyi bir sonuç elde ettiklerini ifade ederken, tüm eksiklere rağmen her maça galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

6 PUANLIK GALİBİYET
Bergama Belediyespor’un zirve yarışındaki önemli rakiplerinden biri olduğunu kaydeden Serdar Bozkurt, “Her maçı ayrı bir final olarak görüyoruz ve 6 puanlık maç gözüyle bakıyoruz. Bergama Belediyespor karşısında ilk yarıda üst düzey bir oyun oynadık. Golü de bulup devreyi 1-0 önde kapattık. İkinci yarıya da iyi başladık. Berat Ali karşı karşıya pozisyonda golü atsa beklide maç farka gidecekti. Ama olmadı, bunlar futbolun içerisinde olan şeyler.
Tüm uyarılarımıza rağmen istem dışı geriye çekildik. Rakibe pozisyon vermememiz sevindirici. Son anlarda ikinci golü bulup rahatladık.
Sonuç olarak çok iyi bir netice elde ettik. 6 puan değerinde bir galibiyet aldık. Eksiklerimiz yok mu, elbette var. Bu eksikleri gidermek için yeterli zamanımız var mı, yok. O zaman bu tüm eksiklere rağmen her maça kazanmak için çıkmaya devam edeceğiz. Bir yandan maç kazanacağız, bir yandan oyuncu.
Kastamonuspor maçından sonra Bergama Belediye’ye karşı ilk yarıda oynadığımız oyunu daha geliştirip yolumuza devam etmek istiyoruz. Zorlu bir periyoda girdik. Periyodu en az kayıpla atlatıp zirve yarışının içerisinde olmak istiyoruz. İyi bir takımız, oyuncularıma güveniyorum” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim