Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak daha ilk yarı bitmeden zirveden 13 puan fark yiyen Çorum Belediyespor, 18.hafta maçında yarın Adana temsilcisi Kozan Belediye’yi konuk edecek. Kırmızı-Siyahlılarda tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı.

Geçtiğimiz hafta Denizli deplasmanında Kızılcabölükspor karşısında alınan yenilginin ardından önce istifa edeceğini açıklayan ancak sonrasında istifa için 110 bin lira para talep eden Teknik Direktör Serdar Bozkurt ve yardımcılarının Çorum’u terk etmeleri üzerine Kozan Belediye maçına altyapı koordinatörü Selim Sümer nezaretinde hazırlanan Çorum Belediye, yarınki maçı kazanarak düzlüğe çıkmayı hedefliyor.

25 puanlı 4.sıradaki Çorum Belediye ile 15 puanlı 17.sıradaki Kozan Belediye arasında yarın Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı Kocaeli bölgesi C klasman hakemlerinden Ömer Tolga Güldibi yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Güldibi’nin yardımcılıklarını ise Yalova bölgesinden Serdar İla ile Kocaeli bölgesinden Şefik Öner yapacak. Yine Kocaeli bölgesinden Harun Dağdeviren de maçın dördüncü hakemi olacak.

İki takım lig tarihinde ilk kez karşılaşacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim