Ara transferde bugüne kadar sadece Çorumlu futbolcu Burak Seres’e imza attıran Yeni Çorumspor, birçok futbolcuyla da görüştü. Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi aldığımız Başkan Fatih Özcan, takım içerisindeki dengeleri bozacak transfer yapmayacaklarını yineledi.

Bodrumspor’dan eski Çorumsporlu golcü Şaban Yılmaz Genişyürek, Amedspor’dan eski Çorum FK’lı stoper Yiğitcan Gölboyu, Gümüşhanespor’dan sağ kanat oyuncusu Mehmet Menderes Önkuzu, Tuzlaspor’dan stoper Murat Türkkan, Sarıyer’den stoper Hikmet Balioğlu ve yine Gümüşhanespor’dan ayrılan stoper Fırat Arıkan ile görüştüklerini kaydeden Başkan Fatih Özcan, “Transferin son günü de olsa kadromuza takviye yapacağız. Burak Seres’i transfer ettik. Bir stoper ve bir forvet oyuncusu alacağız. Ancak, alacağımız oyuncular kesinlikle takım içerisindeki dengeleri bozmayacak. Bu konuda çok hassasız.

Görüştüğümüz oyunculara tekliflerimizi sunduk, bekliyoruz. Piyasada gerçekten çok yüksek rakamlar dönüyor. Bu yüzden dengeleri bozacak transferler yapmayacağız. Ama aaraftarlarımız endişelenmesin, ikinci yarıya bomba gibi gireceğiz. Mevcut kadromuzla şampiyonluğun güçlü adaylarından biriyiz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim