Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta 2.lige yükselme mücadelesi veren Çorum Belediyespor 23.hafta maçında bugün Ankara Demirspor’la deplasmanda karşılaşacak.

Sezonun ikinci yarısına kötü başlayan ve lider Sancaktepe Belediyespor’un 11 puan gerisinde yer alan Çorum Belediyespor geçtiğimiz hafta sahasında Tekirdağspor’u 1-0 yenerek kötü gidişe son verip moral bulurken, bugün grubun güçlü takımlarından Ankara Demirspor karşısında 3 puan mücadelesi verecek. Ankara Demirspor maçının hazırlıklarını tamamlayan ve dün öğle saatlerinde Ankara’ya giden Çorum Belediyespor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı. Kırmızı-Siyahlılarda, Tekirdağspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen kaptan Emrullah dışında eksik bulunmuyor.

34 puanlı 5.sıradaki Çorum Belediye ile 31 puanlı 8.sıradaki Ankara Demirspor arasında bugün Anara Cebeci Stadı’nda oynanacak maçı Giresun Bölgesi C Klasman Hakemi Halil Sayın yönetecek. Sayın’ın bu kritik maçtaki yardımcılıklarını ise Giresun bölgesinden Sedat Yavanoğlu ve Amasya bölgesinden Mustafa Gül yapacak.  Samsun bölgesinden Egemen Artun ise maçta dördüncü hakem olarak görev alacak.

 (Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim