Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, deplasmanda 3-0 kazanıp finale yükseldikleri Kocaelispor maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede rehavet uyarısında bulunurken, “Daha şampiyon olmadık. Ölçülü sevineceğiz” dedi.

Takımın finale yükselmesinde büyük payı bulunan deneyimli teknik adam Bahri Kaya, finale kalmalarının hedefe giden yolda önemli bir adım olduğunu ancak daha her şeyin bitmediğini ifade derken, “Daha şampiyon olmadık, bir maçımız daha var. Bugün hak ettiğimiz bir galibiyet aldık ve finale yükseldik. Bu başarıdaki en büyük pay futbolcularımındır” dedi.

10 Mayıs’ta Kocaelispor’a iç sahada 1-0 kaybettikleri maçtan sonra değerlendirme yaptıklarını kaydeden Kaya, “Yönetim teknik heyet, kaptan Yakup ve futbolcular, ne yaparız da bu işi lehimize çeviririz diye düşündük. Tek düşüncemiz buydu. Çok iyi hazırlandık. Futbolcu kardeşlerim de sahada ellerinden geleni yaptılar.

Neticede bize lazım olan skoru fazlasıyla alarak finale yükseldik. Ama daha şampiyon olmadık. Önümüzde, Serik Belediyespor’la oynayacağımız ve bu maçtan kat be kat daha zorlu bir final maçı bizi bekliyor.

Bugün sevineceğiz ama ölçülü sevineceğiz. Çünkü bu sevincin bize bir getirisi yok. Sadece bir tur atladık ve daha hedefe ulaşamadık. Bu maçı artık unutup Serik Belediye ile oynayacağımız final maçına odaklanmamız lazım” şeklinde konuştu.

Finale giden yolda Çorum’da oynadıkları ve 1-0 kaybettikleri maçta ortaya çıkan sonucun kırılma noktası olduğunu da kaydeden teknik patron Bahri Kaya, “İlk maçtaki planımız da rakibi oynatmamaya yönelikti. Ama bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Rakip kornerden bir gol buldu ve 1-0 kazandı. Bu skor kırılma noktası oldu. Çünkü, Kocaelispor camiası turu geçtik gözüyle baktılar. Ama bugün geçemediklerini anladılar.

Bu galibiyette, Başkanımızın, yönetimimizin, teknik kadronun, futbolcularımızın ve taraftarımızın çok büyük payı var. Hatta, kadro dışı bırakılan Onurcan Piri ve Uğur Bulut’un bile payı var. Bu iki arkadaşımız bizimle birlikte olamadı ama şeriatın kestiği parmak acımaz” şeklinde konuştu.

Kaya, yeryüzünde yaşayan tüm Çorumluların isteklerini gayet iyi bildiklerini de ifade ederken, “Onların isteklerine en güzel şekilde cevap vereceğiz” dedi.

Editör: TE Bilisim