10 takımın tek devreli lig statüsüne göre mücadele ettiği U14 Futbol Ligi’nde heyecan sona erdi. Haftalar önce şampiyonluğunu ilan eden Yeni Çorumspor, 8.hafta erteleme maçında Pazar günü Eti Lisesi Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. 2 No’lu Sentetik Saha’da oynanan maça iyi başlayan Kırmızı-Siyahlılar rakibini iyi bir oyunla 4-1 yenmeyi başardı. Yeni Çorumspor’a galibiyeti getiren golleri Efe Kayra (2), Y.Berkay ve Emirhan İşçi kaydederken, rakip Eti Lisesi Gençlikspor’un tek golü İbrahim’den geldi.

Bu sonucun ardından 9’da 9 yapmayı başaran Yeni Çorumspor şampiyonluk kupasına kavuşurken, Eti Lisesi Gençlikspor ise ligi üçüncü olarak tamamladı.

İKİNCİLİK KUPASI

1907 GENÇLİK’İN

U14 Futbol Ligi’nde ikincilik kupası Alaca Belediye Gençlikspor’u 12-1 mağlup eden 1907 Gençlikspor’un oldu.

Yeni Çorumspor’un şampiyonluğu ile sonuçlanan U14 Futbol Ligi’nde ikincilik yarışı son maça kadar devam etti. Pazar günü oynanan 8.hafta erteleme maçında 1907 Gençlikspor ile Alaca Belediye Gençlikspor karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan 1907 Gençlikspor, rakibini 12-1 farkı mağlup ederek puanını 20’e yükseltti ve ikincilik kupasının sahibi oldu.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim