Çorum Beşiktaşlılar Derneği tarafından Beyaz Saray’da düzenlenen iftar yemeğine; Vali Necmeddin Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Garnizon Komutanı Per. Alb. Çetin Öcal, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Beşiktaşlılar Derneği Onursal Başkanı ve ÇORUM HABER Genel Müdürü Mehmet Yolyapar, Çorum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İsmail Ateş, Çorum Beşiktaşlılar Derneği eski başkanlarından Hasan Suvacı, Mustafa Balaban, TSO Meclis Başkanı Erol Karataş, işadamları Ahmet Emin Ahlatçı, Ömer Balaban, Doğan Keskin ve çok sayıda Beşiktaşlı taraftarlar katıldı.

ÇORUM’DA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM

Oldukça nezih bir ortamda yenilen yemekten sonra bir konuşma yapan Başkan Orman herkesin başka bir takımı sevebileceğini ve insanların başka renklere gönül verebileceğini ifade ederken,“Bu işin doğasında var. Bizim de birçok arkadaşımız, dostumuz farklı takımları tutan arkadaşlarımız var. Hayatın içerisinde renklere göre insan seçme gibi bir şey yok. Beşiktaşlılar olarak sporu güzelleştirme özellikle Beşiktaş yönetimi olarak dostluğu ve iyiliği insanlara göstermeye çalışıyoruz. İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz. Önemli olan şey iyi insan olmak. İyi örnekler gösterebilmek. Maçlar kazanılır kaybedilir. Özellikle iki tane ezeli rakibimizle 100 yıldır maçlar yapıyoruz. Her yıl bunların birisi kazanır birisi kaybeder. Birisi şampiyon olur. Bunlar sporun içerisinde olan şeyler. Buna olgunluk ve sportmenlik içerisinde bakmak lazım. Bunu yeşertebilirsek Türk sporunu büyüteceğiz. İnşallah diğer kulüplerden de bu destekler gelir ve Türk sporu daha iyi bir yere gelir.

Burada olmaktan çok mutluyum. Bizim işimiz Beşiktaşlıları mutlu etmek. Vaktimiz olduğu müddetçe de Beşiktaşlılarla sürekli bir araya gelmeye çalışıyoruz. Belediye Başkanımıza geleceğim diye bir sözüm vardı. Bugün nasip oldu. İnşallah bir daha nasip olursa bir daha gelelim. İnşallah stadyumunuz biter. Beşiktaş’ı buraya getirir burada bir maç yaparız” şeklinde konuştu.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim