Çorum’un ve Çorum Belediyespor’un kendisini her zaman heyecanlandırdığını ifade eden genç teknik adam, “Gerçekten istediğim, taraftarını ve coşkusunu sevdiğim bir takıma geldim. Çorum, beni her zaman heyecanlandıran bir şehirdi. Çorum Belediyespor’un her zaman bir iddiası olmuştur ve her zaman bu iddiasının peşinden koşmuştur. Son olarak Altay’a talihsiz bir şekilde yenildiği maç vardır. Onun öncesinde Niğde’de kaybettiği maç vardır. Ama bir gerçek var ki, Çorum Belediyespor her zaman bu ligde iddialıdır ve her zaman yarışın içindedir.

Seyircinin hoşuna gidecek bir futbol oynamayı düşünen bir takım ama kesinlikle seyircisinin de her zaman takımının arkasında olacağı bir takım kurmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Önemli takımlarda çalıştığının altını da çizen Yusuf Tokuş, “Çaykur Rizespor, Karabükspor, Sakaryaspor ve Kocaelispor gibi takımlarda futbol oynadım ve görev yaptım. Hocalık kariyerimde 3 yıllık geçmişim var. En büyük başarım, Sivas Belediyespor’da şampiyonluk yaşayarak 2.lige çıkmak oldu. İnşallah Çorum Belediyespor’da da bu başarıyı tekrarlarız. Gölcükspor’da 2 yıl görev aldım. İlk senemde takım ilk yarıyı 17.sırada kapatmıştı. İkinci yarıda benim gelmemle birlikte sezon sonu Play-Off’u 1 puanla Çorum Belediyespor’a kaptırmıştık. Kısıtlı kadrolar ile önemli başarılara imza attım. Yüzde olarak baktığımız zaman önemli bir yüzdeye sahibim, sizler ne düşünürsünüz bilemem.

Başta da söylediğim gibi, Çorum beni her zaman heyecanlandıran bir şehirdi. Heyecanlandığım şehirde şampiyonluk yaşamak en büyük arzum. İnşallah sezon sonu hedeflediğimiz yere ulaşırız” şeklinde konuştu.

YARDIMCILARI İLE GELİYOR

Tokuş, göreve 2 yardımcı antrenör ve 1 kaleci antrenörü ile birlikte geleceğini de sözlerine ekledi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim