Vali Necmeddin Kılıç’ın ilk bölümüne katıldıktan sonra ayrıldığı Belediye ziyaretine AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkan Yardımcıları ve Çorum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İsmail Ateş de katıldı.

FİKRET BAŞKAN HEP AĞABEY ROLÜNDE

Belediye Başkanı Zeki Gül yaptığı konuşmada, Beşiktaş gibi büyük bir camianın başkanını Çorum’da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, “Fikret başkanla Futbol Federasyonu’nun genel kurullarında hep bir araya geliyoruz. Sıkı bir dostluğumuz var. Büyük kulüp başkanından çok ağabeyi kulüp başkanı görünümünde bir insan. Mütevazı kişiliği ile her zaman örnek bir başkan görünümünde. Kendisini Çorum’da misafir etmekten son derece memnunuz.

Federasyon Başkanımız Yıldırım Demirören ile birlikte kendisini tesislerimizin açılışına davet ettik. Federasyon Başkanımız yurt dışında olduğu için gelemedi. Sağ olsun Fikret Başkanım sözünde durdu ve bizleri onurlandırdı. Belediye Başkanı olarak tabi ki tüm kulüplerimizi seviyoruz ancak Beşiktaş taraftarı olarak sayın başkanımızı konuk etmek ayrıca bizleri mutlu etti. Kendisini bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BELEDİYESPOR’A KATKI SAĞLAYACAĞINI UMUYORUM

Belediye Başkanı Gül, Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın kendilerine her zaman destek olduğunu belirterek Ahmet Sami Ceylan’a teşekkür ederken, Ceylan da yaptığı konuşmada Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Belediyespor’a katkı sağlayacağını umduğunu söyledi. Ceylan, “Ben Galatasaraylıyım, oğlum fanatik bir Beşiktaşlı. En yakın dostu ise Ahmet Nur Çebi. Onun sayesinde Beşiktaş yönetiminde çok sayıda dostumuz ve arkadaşımız oldu. Sayın Başkanı Çorum’da misafir etmekten dolayı son derece mutluyuz. Umut ediyorum ki, bu ziyaret Çorum Belediyespor’a olumlu katkılarda da bulunur” dedi.

ÇORUM’U ÇOK BEĞENDİM

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise Çorum’a ilk kez geldiğini ifade ederken, hiç beklemediği kadar modern bir kentle karşılaştığını söyledi. Çorum’da kendisine gösterilen ilgiden memnun kaldığını da kaydeden ve Çorumlulara teşekkür eden Orman, Beşiktaş oyarak imkânlar ölçüsünde Çorum Belediyespor’a destek olmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Zeki Gül, Fikret Orman’a vazo, Fikret Orman da Zeki Gül’e isminin yazılı olduğu 19 numaralı Beşiktaş forması hediye etti.

Belediye Başkanı Zeki Gül, ziyaretin son bölümünde Çorum Belediyesi’nin spora yaptığı yatırımlarla ilgili olarak slayt eşliğinde Fikret Orman’a bilgi verdi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim