Pazar günü sahasında Aydınspor 1923’ü konuk edecek olan Çorum Belediyespor dün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Yusuf Tokuş’un önceki maçlardan farklı bir plan yaptığı görüldü.

Nazmi Avluca Sahası’nda saat 12.00’de başlayan ve 1 saat 25 dakika süren antrenmana izinli olan kaleci Onur dışında tüm futbolcular katıldı. Teknik Direktör Yusuf Tokuş gözetiminde ısınma ile başlayan antrenman 12’şer saniyelik 1 seri kuvvet çalışmasıyla devam etti. Tokuş, kuvvet çalışmasından sonra hücum oyuncularına özel bir çalışma yaptıran genç teknik adam, antrenmanın son bölümünde ise yarı alanda taktik çalıştırdı. Futbolculardan rakibe ileride baskı yapmalarını isteyen Tokuş, zaman zaman uyarılarda bulundu.

Futbolcuların antrenmandaki performansından memnun kalan Teknik Direktör Yusuf Tokuş, son iki iç saha maçında ilk dakikada gol yediklerini hatırlatırken, “Bu kez, biz şok gol ve goller bulmayı hedefliyoruz. Maça tempolu başlayıp ilk 15 dakikada işi bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Çorum Belediye bugün yapacağı tek antrenmanla Aydınspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim