Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, deplasmanda 2-0 kazandıkları Tekirdağspor maçından sonra yaptığı değerlendirmede, 3 maçlık yorucu periyodu kayıpsız geçmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Önce 10 kişi ile tamamladıkları zorlu bir Gölcükspor maçı oynadıklarını, ardından hafta içerisinde deplasmanda PTT 1.Lig takımı Manisaspor’la Ziraat Türkiye Kupası maçında karşılaştıklarını, son olarak yine en uzak deplasmanlardan birinde Tekirdağspor’la oynadıklarını kaydeden Serdar Bozkurt, “1 haftada zorluk derecesi yüksek 3 maç oynadık. Üç maçı da kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Futbolcularımı, zorlu ve yorucu periyodu kayıpsız geçtikleri için kutluyorum” dedi.
Hafta içerisinde Manisaspor ile oynadıkları Türkiye Kupası maçından sonra Tekirdağ deplasmanına gittiklerini, uzun ve yorucu yolculuğa rağmen sahanın hakimi olduklarını kaydeden Serdar Bozkurt, “Önce Gölcükspor, ardından 1.lig takımı Manisaspor ile zorluk derecesi yüksek maçlar oynadık. Bu iki maçı kazandıktan sonra uzun bir yolcuğa çıktık.
Tekirdağ gibi en uzak deplasmanlarımızdan birinde yorgunluğa rağmen çok iyi bir futbol ortaya koyduk. Futbolcularımı özverilerinden dolayı kutluyorum.
Tekirdağspor, ilk 3 haftada yenilmemiş ve sadece 1 gol yemiş bir takımdı. Saha ve seyirci avantajını da düşünürsek maçın zorluk derecesi daha iyi anlaşılacaktır. Buna rağmen sahanın hakimi bizdik. Golü erken bulmamız işimizi kolaylaştırdı. Rakibe neredeyse pozisyon vermedik. İkinci yarının hemen başlarında ikinci golü bulmamız bizi iyice rahatlatırken, rakip takımın direncini kırdı. Sonuçta, çok önemli bir galibiyet alarak yolumuza devam ediyoruz, mutluyuz” şeklinde konuştu.
Daha önce yaptığı açıklamada, 5.haftadan sonra zirveye ortak olacaklarını söylediğini hatırlatan Serdar Bozkurt, “4. hafta sonunda zirve ile aramızda sadece 1 puan fark kaldı. Altay son dakika golüyle kazanmasa bugün biz lider olacaktık. Ama bizim için sezonu lider bitirmek önemli. Aynı ciddiyetle yolumuza devam edip ipi göğüslemek istiyoruz. Zaten liderliği aldıktan sonra bir daha bırakmayız” dedi.
Çok iyi bir hava yakaladıklarını ve şampiyon olacaklarına inançlarının tam olduğunu bir kez daha yineleyen Serdar Bozkurt, Tekirdağ’a kadar gelip kendilerini destekleyen taraftarlara teşekkür ederken, Çorumluları Cumartesi günü Ankara Demirspor’la oynayacakları maça davet etti.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim