TFF 3.Lig 3.Grup’ta ilk 5 mücadelesi veren Yeni Çorumspor, 32.hafta maçında yarın düşme hattındaki takımlardan Cizrespor’la deplasmanda karşılaşacak.

Teknik Direktör Bahri Kaya’nın takımın başına gelmesinden sonra oynadığı 4 maçta 8 puan toplayan ve toplamda 5 haftadır yenilmeyen Yeni Çorumspor, play-Off hattının en yakın takipçilerinin 7 puan önünde büyük avantaja sahip olurken, zorlu deplasmandan Play-Off biletiyle dönmeyi hedefliyor.

Yeni Çorumspor’un eski teknik direktörlerinden Yusuf Tokuş’un çalıştırdığı Cizrespor ise düşme hattında yer alan 3 takımdan biri olarak can çekişiyor. Bu doğrultuda, Şırnak temsilcisinin galibiyetten başka şansı bulunmuyor.

51 puanlı 4.sıradaki Yeni Çorumspor’la 33 puanlı 16.sıradaki Cizrespor arasında yarın

Cizre İlçe Stadı’nda oynanacak maçta Rize bölgesi B klasman hakemlerinden Muhammet Ali Metoğlu düdük çalacak. Saat 15.30’da başlayacak ve Cizrespor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak maçta Metoğlu’nun yardımcılıklarını ise Rize bölgesinden Akın Karabacak ile Giresun bölgesinden Giray Kara yapacak. Samsun bölgesinden Gökhan Özbulut da maçın dördüncü hakemi olacak.

Yeni Çorumspor’da sakatlıkları bulunan Volkan Serim ve Muhammet Fettahoğlu, Cizrespor’da ise sarı kart cezalısı olan Burak Koçer forma giyemeyecek.

Editör: TE Bilisim