Arif Çınar başkanlığındaki yeni yönetim; Zafer Serin, Ali Rıza Göksal Ercan, Ahmet Aylar, Özgür Şakar, Şükrü Ağbal ve Seyfi Ergün’den oluşuyor.
Çorum’un köklü spor kulüplerinden Çimentospor’un olağanüstü genel kurulunda beklenildiği gibi Votorantim Çorum Çimento Fabrikası’nın yeni Genel Müdürü Arif Çınar kulüp başkanlığına getirildi.
Aynı zamanda Çimentospor Kulübü Başkanı olan Votorantim Çorum Çimento Fabrikası önceki Genel Müdürü Murat Çağlayan’ın yerine Sivas Çimento Fabrikası Genel Müdürü Arif Çınar Çorum’a atanırken, Çimentospor yönetiminden bir heyet geçtiğimiz günlerde Arif Çınar’ı ziyaret etmişti. Ziyaret sırasında olağanüstü genel kurula gitme kararı alınmıştı. İşte o olağanüstü kongre yapıldı. Beklenildiği gibi yeni Genel Müdür Arif Çınar Çimentospor’un yeni Kulüp Başkanı oldu.
Genel kurulda, önceki yönetimin büyük bölümü Arif Çınar yönetiminde göreve devam etti. Zafer Serin Çimentospor’un 2.Başkanı olarak görevlendirilirken, Ali Rıza Göksal Ercan sekreter, Özgür Şakar sayman, Şükrü Ağbal ve Seyfi Ergün ise üye olarak yeni yönetimde yer aldılar. Yıllardır olduğu gibi Ahmet Aylar ise genel kaptan sıfatıyla görevine devam edecek.
ARİF ÇINAR
KİMDİR?
Votorantim Çorum Çimento Fabrikası Genel Müdürü ve aynı zamanda Çimentospor Kulüp Başkanı Arif Çınar, 1971 Isparta doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Isparta’da tamamlayan Arif Çınar, Akdeniz Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden 1993 yılında mezun oldu.
Sırasıyla, Isparta, Yozgat ve Ankara çimento fabrikalarında değişik kademelerde yönetici pozisyonunda görev yapan Arif Çınar, 2,5 yıl Sivas Çimento Fabrikası’nı genel müdür pozisyonunda yönettikten sonra geçtiğimiz günlerde Çorum’a atandı.
Gençlik yıllarında 9 yıl amatör olarak futbol oynayan ve Sivas’ta görev yaptığı süre içerisinde kulüp başkanlığı görevinde bulunan Arif Çınar, aynı zamanda Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Çorum temsilcisi.
A sınıfı iş güvenliği uzmanlığı, Irca kayıtlı Ohsas 18001 ve ISO 14001 baş tetkikçiliği ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı eğitici sertifikalarına sahip olan Çınar evli ve 2 çocuk babası.
(Bülent USLU) 
Editör: TE Bilisim