En son geçtiğimiz sezon 2.lig takımlarından Bandırmaspor’u çalıştıran Mustafa Çapanoğlu, yeni sezon için Sivas’ın 2.ligdeki temsilcisi Belediyespor’a imza attı. Sivas Belediyespor, Mustafa Çapanoğlu’nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlarken, dış transferde 6 futbolcuyla, iç dış transferde ise iki futbolcuyla anlaşma sağladı.
Yeşil beyazlı ekip, dış transferde Pendikspor’dan 1987 doğumlu tecrübeli kaleci Yakup Bugün, Fethiyespor’dan 1989 doğumlu sağbek oyuncusu Tunay Acar ve orta saha oyuncu Onur Bektaş, Kızılcabölükspor’dan 1992 doğumlu orta saha oyuncusu Ali Kemal Başaran, Sandıklıspor’dan 1991 doğumlu sağ açık İsmail Bulut ile Erzinspor’dan 1988 doğumlu forvet Emrah Bedir’i transfer etti. Belediyespor, İç transferde ise eski oyuncuları stoper Ali Aydın ve sol açık Ömer Demircan’a imza attırdı.
Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, iddialı bir ekip kurup bu sezon ligde üst sıraları hedeflediklerini ifade etti.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim