Sezonun ikinci yarısında büyük bir şanssızlıklar yaşadıklarını ve istedikleri sonuçları bir türlü alamadıklarını kaydeden Yavuz İncedal, Niğde Belediyespor’la oynadıkları maçta 1-0 geriye düşmelerine rağmen 3 kazanmalarının özgüven açısından da son derece büyük önem arz ettiğine dikkat çekerken, “Niğde maçı çok önemliydi. Mutlak suretle kazanıp kötü gidişe son vermek ve şanssızlığımızı kırmak istiyorduk.
Maçın henüz 5. dakikasında yediğimiz şanssız bir golle geriye düştük. Futbolda böyle goller yenebiliyor maalesef. Biz de yedik. Ama maçı bırakmadık. Golden sonra oyundan kopmadık ve normal oyunumuzu oynadık. İlk yarının son anlarında bulduğumu penaltı golleriyle devreyi 2-1 önde tamamladık. Öne geçmemiz, koral motivasyonumuzu ve özgüvenimizi yükseltti.
İkinci yarıda, taraftarımızın da desteği ile basan, koşan ve gol arayan bir takım görüntüsünde mücadele ettik. Bir gol daha bulup net bir skorla kazandık.
Doğrusunu söylemek gerekirse böyle bir galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Bu galibiyeti, bu sezon ilk kez maçımıza gelen ve her zaman bize destek olan onursal başkanımız Muzaffer Külcü’ye Başkan Başkanımız Zeki Gül olmak üzere tüm yöneticilerimize ve gerçek taraftarlarımıza armağan ediyorum.
Bundan sonra istikrar önemli. Biz de o istikrarı yakalayıp son haftaya kadar iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Bu grupta, şampiyon ve ilk 5’in son haftaya kadar belli olmayacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim